Українські оборонці завдають окупантам значних втрат

     588-й день триває повномасштабна загарбницька війна росії на території України. Протягом минулої доби ворог завдав 5 ракетних та 108 авіаційних ударів, здійснив 55 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військових та по населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені цивільні. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     На Херсонщині одна людина загинула, поранені 16 українців. Минулої доби росіяни сотню разів обстріляли область. Атакували із всього наявного у них озброєння: випустили 699 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, БМП-2, авіації, БПЛА. Для ударів по самому Херсону ворог використав 39 снарядів. Про це повідомив очільник ОВА Олександр Прокудін:

      – російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; адмінбудівлю, навчальний заклад, пошту, церкви, аптеки та територію агропідприємства у Херсонському районі; будівлі навчального закладу та сільського клубу у Бериславському районі; територію парку та заводу в Херсоні. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 16 дістали поранення.

     Українські Захисники дають гідну відсіч агресору. За добу відбулося 43 бойових зіткненя.

     Авіація сил оборони завдала 14 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 6 по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Ракетні війська уразили 3 райони скупчення особового складу, озброєння та військової техніки та 21 артилерійську систему окупантів.

     Втрати росії за добу склали: 450 військових та близько півтори сотні одиниць техніки.

     Вдячні нашим Захисникам, що знищують ворогів України та наближають мир на рідній землі. Підтримуємо ЗСУ! Віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11