З ювілеєм, шановний Вікторе Івановичу!

Про нашого ювіляра можна розповідати багато… Це поважна людина, на комбінаті та в місті, грамотний керівник та досвідчений виробничник, справедлива людина з гідною життєвою позицією, професіонал з великої літери, гірник з понад 40-річним досвідом роботи на нашому підприємстві, технічний директор – Віктор Іванович Бондарець. 

          Сьогодні Віктор Іванович відзначає своє 65-річчя, але для нашого ювіляра цей життєвий рубіж – не перешкода. Він – людина активна і цілеспрямована, яка не пасує перед труднощами, а робить сміливі кроки назустріч переможним здобуткам.

         Віктор Іванович – один з тих, хто очолив волонтерський фронт на комбінаті. Його непохитна позиція – допомагати Захисникам, підтримувати всім, чим можемо, у цей важкий воєнний час.

Він небайдужий до проблем міста і завжди в курсі останніх подій та рішень, бо є членом виконавчого комітету міської ради.

         Таке враження, що ця людина встигає скрізь: і на роботі, і в громадській діяльності, і вдома. Трудові заслуги не заважають нашому імениннику бути прекрасним сім’янином, який подає своїм дітям та онукам гідний приклад для наслідування.

Дорогий наш Вікторе Івановичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого ювілею, від усього колективу нашого підприємства та профспілкового комітету! Нехай ваш професійний запал ніколи не згасає, а гірницьке здоров’я тільки міцнішає. Бажаємо успішних здобутків у всіх ваших справах, родинного тепла та якнайшвидшого переможного світанку!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11