Завдяки допомозі Німеччини в Україні запрацювали мобільні центри зайнятості

У південних регіонах, найбільш постраждалих від російської агресії, розпочали роботу мобільні центри зайнятості. Про це повідомляється на сторінці компанії «Автоцентр».

Так, днями пересувні пункти зайнятості з’явилися у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях. Цей проєкт реалізували завдяки партнерській співпраці Державної служби зайнятості та Програми розвитку ООН в Україні (UNDP Ukraine). Фінансування здійснив Федеральний уряд Німеччини через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).
Мобільні пункти зайнятості збудовані на базі вантажопасажирських фургонів Peugeot Boxer, які надала компанія «Пежо Сітроен Україна» через регіональних дилерів. А переобладнанням машин займався Завод спецтехніки «Техкомплект».
Пункти зайнятості працюють у форматі «єдиного вікна». Завдяки реалізації цього важливого проєкту населення постраждалих міст та сіл зможе оперативно отримати доступ до державних програм, в тому числі: «Армія відновлення», «ЄРобота: Власна справа», «Ваучер на навчання» та інших.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11