З професійним святом, шановні освітяни!

Щороку в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Цього дня з теплотою та вдячністю згадуємо своїх вчителів, які у дитинстві привели нас у захоплюючий світ знань, допомагали своїми безцінними порадами, навчали життєвої мудрості, були поряд і раділи нашим перемогам та успіхам.
Сьогодні особливо шануємо людей цієї невтомної професії, які, попри труднощі воєнного часу, продовжують наполегливо йти за покликом серця, збагачують світ своїми знаннями та мудрістю в ім’я світлого майбутнього нашої держави. Адже зараз саме на педагогів покладено відповідальне завдання з виховання національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, готової відстоювати незалежність Батьківщини та будувати її майбутнє.
У цей святковий день висловлюємо щиру вдячність вчителям за їхню невтомну працю, високий професіоналізм, витримку, самовідданість та багатство душі, які вони вкладають у кожного учня. Завдяки вашій праці діти мають змогу долучитися до невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати фахівцями своєї справи та гідними особистостями.
Окремі слова адресуємо ветеранам педагогічної ниви. Для них освіта стала справою всього життя, якій вони присвятили себе і передали здобуті скарби знань наступним поколінням.

Бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, віри у свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра на довгі роки. Хай завжди щедрою буде освітянська нива, а всі ваші починання супроводжуються тільки успіхами і переможними здобутками учнів! Миру і злагоди вашому дому.

З повагою,
Правління та Профком
АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

                                                                                                                                                         

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11