Українські оборонці відбивають атаки з неба та визволяють рідну землю

    В ніч на 28 вересня російські загарбники знову атакували Україну дронами-камікадзе. Для цього застосували 39 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». В результаті бойової роботи нашим бійцям протиповітряної оборони вдалося знищити 34 ворожі «шахед». До відбиття атаки залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     Як інформує Генштаб ЗСУ, загалом окупанти завдали 2 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснили понад 50 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Росіяни влучили у приватні житлові будинки, лікарню, 2 цивільні підприємства та іншу інфраструктуру. Терористичні атаки призвели до загибелі та поранення людей.

    На фронті тривають важкі бої. За словами військових, протягом доби відбулося 26 боєзіткнень.

     Авіація сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворогів. Наші Захисники позбавили окупантів й 2 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

     Ракетні війська уразили ворожий пункт управління, зенітно-ракетний комплекс С-300 та 6 артилерійських засобів.

     За добу наші мужні воїни зменшили вороже військо на 330 окупантів та 90 одиниць військової техніки.

     Завдяки нашим Захисникам агресор щодня платить високу ціну за розвʼязану ним війну. Віримо, настане той час, коли жодного окупанта не буде на українській землі. Для цього допомагаємо армії та разом наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11