«Незламні» актори Покрова увійшли до складу переможців обласного фестивалю

     Театральний колектив «Звичайні дива» Будинку творчості дітей та юнацтва увійшов до числа переможців обласного фестивалю дитячих театральних колективів закладів освіти «Театральна мозаїка». Про це повідомила прес-служба міського голови.

     У фестивалі «Театральна мозаїка» взяли участь 492 учнів у складі 47 дитячих колективів зі всієї Дніпропетровщини. Через воєнний стан у країні захід проходив дистанційно.

      Творчі колективи представили свої роботи у різних жанрах: драма, комедія, трагедія, лялькова та моновистави, казка, художнє читання тощо. Компетентне журі, до складу якого увійшли провідні фахівці галузі культури й театрального мистецтва, визначило найкращі роботи.

      Серед переможців – і театральний колектив «Звичайні дива» – команда юних талантів Покрова, віком від 8 до 13 років. Акторській майстерності їх навчає досвідчений педагог Людмила Нагібіна.

     Театрали представили на фестиваль неймовірно зворушливу, патріотичну виставу під назвою «Незламні», що прославляє силу українського народу, борців за незалежність нашої держави. Про цей справжній шедевр ми раніше розповідали у нашій публікації. Цей мистецький доробок підкорив серця глядачів та отримав високі оцінки журі. Наші талановиті актори здобули перемогу у номінації «Код нації: сильні, вільні, незламні».

   Слід зазначити, що особливу увагу приділяли художньому рівню репертуару, режисерському задуму та його втіленню, майстерності виконавців та якості сценічного оформлення (декорації, костюми, музичний супровід). 

     Як зазначає Людмила Нагібіна, у театральному мистецтві не буває дрібниць. Навіть грим акторів та освітлення під час створення картини впливають на глядацьке сприйняття.

     До слова, серед зіркового складу колективу «Звичайні дива» є багато дітей наших колег – працівників Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

     Вітаємо з Перемогою наших талановитих акторів, їх батьків і творчу наставницю Людмилу Нагібіну! Дякуємо, що прославляєте рідний край та незламність української нації! Бажаємо подальших творчих злетів та здобутків.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11