Злочинець із Покрова завдав 35 ударів своєму знайомому

11-го серпня у Покрові було скоєно жорстокий злочин. Про це повідомляється на офіційній сторінці Нікопольського районного управління поліції.

За інформацією правоохоронців, ввечері того дня компанія з 4 чоловіків відпочивала та розпивала спиртні напої в одному з приватних будинків нашого міста. Між двома присутніми виникла суперечка, в ході якої 22-річний чоловік завдав 41-річному численні удари по тілу.
Зранку стан потерпілого погіршився, він потребував медичної допомоги. Фельдшери швидкої, оглянувши пацієнта, повідомили про те, що трапилося, до поліції.

На місці події слідчо-оперативна група провела необхідні дії та вилучила знаряддя злочину. Згодом була проведена судово-медична експертиза, в результаті якої у постраждалого зафіксували численні гематоми та садна по всьому тілу, перелом ребер та інші травми.

Фігурантом цього інциденту, в ході якого були завдані тяжкі тілесні ушкодження, а саме близько 35 ударів в область голови, грудей та тулуба, виявився місцевий мешканець раніше судимий за майнові злочини.

19-го вересня йому повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України.

Якщо вина чоловіка буде доведена, то зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11