Зі святом, шановні Герої-рятувальники!

17-го вересня своє професійне свято відзначають всі, хто з честю несе горде покликання «Рятувальник». Вони обрали свій непростий шлях, аби мати змогу допомагати іншим, а для цього – приборкувати полум’я, боротись із водною стихією, природними катаклізмами, а також іншими надзвичайними подіями. Понад рік тому до них додались і виклики воєнного часу.

Війна  диктує рятувальникам свої вимогливі правила. З її початком служба надзвичайників змінилася – стала більш небезпечною, суворішою і вдвічі відповідальнішою. Тепер працівники Державної служби з надзвичайних ситуації завжди напоготові – працюють у посиленому режимі. Чергова атака російських терористів дронами, ракетами, градами чи артснарядами – це виклик для рятувальників. Вони перші прибувають на місця ударів і шукають там життя…

Вони годинами, а то і днями, цілодобово розбирають завали і розміновують території нашої держави для того, щоб сьогодні і завтра було для більшості українських родин. Дякуємо вам за це, наші безстрашні лицарі!

Особливу подяку сьогодні висловлюємо Героям, які живуть серед нас – працівникам 44-ї державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, за мужність, за витримку та відданість своїй справі, за те, що ми почуваємо себе у безпеці.

Бажаємо вам, дорогі Герої нашого часу, щоб жодна стихія не зупинила вас на шляху до досягнення мети! Нехай ваші чергування, нарешті, будуть спокійними і мирними. Хай кожна родина зустрічає свого рятівника цілим та неушкодженим. Сталевої вам витримки, невичерпної енергії, сімейної гармонії і переможного світанку!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11