З нагоди професійного свята нагородили Героїв-рятувальників Покрова

Вони перші кидаються у вогонь і воду, відкривають зачинені двері, підіймаються на десятки метрів висоти, аби допомогти людині чи змученій тварині. Вони перші прибувають на місця вибухів від терористичних атак російських окупантів, розбирають завали і рятують людей. Найголовніше для них – зберегти життя. Вони – мужні, сильні, безстрашні і професійні, справжні чоловіки та жінки, гідні носити звання Героїв-рятувальників.

17-го вересня всі працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України відзначатимуть своє професійне свято. Серед них і вогнеборці 44-ї державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, що дислокується у місті Покров. На їхні плечі за час воєнного стану випало чимало випробувань, адже наші рятівники завжди поспішають на допомогу колегам після чергової вибухової хвилі ворога, яка практично щодня здригає сусідні Нікополь та Марганець. Але вони стійко витримують виклики і міцно тримають свій відповідальний фронт. Керує підрозділом у Покрові цілеспрямований і досвідчений начальник – підполковник служби цивільного захисту (ЦЗ) Віталій Дощенко, який пишається кожним своїм колегою.

Напередодні професійного свята надзвичайникам з Покрова вручили заслужені нагороди обласного, районного та міського рівнів. Ми із задоволенням познайомимо наших читачів з іменами їх володарів.

Командира відділення 44-ї частини, головного майстра-сержанта служби ЦЗ Артема Попова привітали в обласному центрі. Нагороду рятувальнику вручав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За сумлінне, самовіддане та високопрофесійне виконання службових обов’язків нагороду від начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка отримав головний майстер-сержант служби ЦЗ Віталій Натиканий

Від імені міського голови Олександра Шаповала відзнаки отримали такі пожежні-рятувальники: Владислав Грамінський, Руслан Єгоров, Віктор Сокур, Олександр Натиканий, а також старший водій Денис Бондар.

Вітаємо всіх нагороджених і дякуємо за сумлінну службу, за те, що захищаєте і рятуєте життя всіх, хто потрапив у біду, не жаліючи власного. Сил вам, наші мужні Герої, злагоди та благополуччя вашим родинам і, звісно,  — мирного майбуття.

                                                                                                                                                                                 Фото прес-служби міського голови 

                                                                                                                                                                                                                     Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11