Наші Захисники завдають ворогам великих втрат

     У ніч на 14 вересня російські окупанти атакували Україну кількома групами ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Усього зафіксовано пуски 22 дронів-камікадзе у напрямку Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької та Сумської областей. 17 з низ знищили наші Сили протиповітряної оборони. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     Крім того, за інформацією Генштабу ЗСУ, протягом доби ворог завдав 2 ракетних та 92 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з РСЗВ. Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнала припортова інфраструктура, пошкоджені житлові будинки та інші невійськові обʼєкти.

     Натомість наші Захисники знищили 620 російських військових та понад сотню одиниць техніки, зокрема 42 артилерійські системи, а також катер та підводний човен окупантів.

     На фронті, за словами військових, протягом минулої доби відбулося 29 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах скупчення особового складу озброєння та військової техніки та 2 ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника.

      Підрозділи ракетних військ, артилерії та безпілотних систем уразили пункт управління, зенітно-ракетний комплекс, район зосередження особового складу озброєння та військової техніки, 15 артилерійських засобів, 2 склади боєприпасів та станцію РЕБ окупантів.

     Пишаємося нашими мужніми Захисниками, найкращими воїнами у світі! Дякуємо вам за кожен новий ранок та робимо все можливе, щоб бути для вас надійним тилом. Разом ‒ до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11