Російські терористи поцілили по гіпермаркету Нікополя, є оперативні кадри поліцейських

Вдень, 11-го вересня, російські окупанти підступно поцілили по торговому центру Нікополя. Били з реактивних систем залпового вогню, обстріл з важкої артилерії тривав майже цілий день після опівночі. Про це повідомляють в ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

Правоохоронці одні з перших прибули на місце обстрілу, яке зазнало значних руйнувань. Разом з іншими оперативними службами поліцейські почали надавати першу допомогу постраждалим. Вони евакуювали поранених та забезпечили охорону місця події. Бодікамери поліцейських Нікополя зафіксували тяжкі наслідки російської атаки.
— Внаслідок чергової російської атаки були травмовані люди, пошкоджено будівлю торгового центру, адмінбудівлю, навчальний заклад, магазин, приватне підприємство, п’ятиповерховий житловий будинок та приватні будинки, господарчі споруди, легковий автомобіль, також обірвано газогони та лінії електромереж, — коментують у Нацполіції області.
  • Цей понеділок багато знайомих містян назвало психологічно найважчим за останні місяці…, — зазначив начальник Нікопольсокї РВА Євген Євтушенко.
  • За словами посадовця, постраждали нікопольці, 1976 і 1967 років народження та житель Придніпровського, 1999 року народження. З осколковими пораненнями та переломами їх госпіталізовано до лікарні. Наймолодший постраждалий переніс операцію та перебуває у важкому стані. Лікарі роблять все необхідне.

Вчора тривога у Нікопольській громаді тривала понад 20 годин. У зв’язку з такою загрозою, яка може виникати щодня і в будь-який час, правоохоронці закликають мешканців громади не ігнорувати правила безпеки під час сигналу «Повітряна тривога» та «Загроза артобстрілу». Перебувати укриттях, аби зберегти найцінніше — життя.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11