ЗСУ міцно тримають фронт та знищують російських окупантів

     Збройні сили України продовжують наступальну операцію на півдні України та обороняються на сході. Знищують ворога, поступово звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. За добу наші воїни знищили 580 російських військових та понад сотню одиниць їх техніки. Водночас окупанти продовжують застосовувати тактику терору мирного населення, завдаючи ракетно-авіаційних ударів по Україні. Про це доповідають у Генштабі.

     За інформацією Командування повітряних сил ЗСУ, в ніч на 11 вересня російська федерація вчергове атакувала Україну з повітря. Зафіксовано пуски 12 «шахедів» у напрямку Запорізької та Дніпропетровської областей. Всі ворожі ударні дрони, а також один БпЛА невстановленого типу знищили Захисники українського неба у межах Запорізької, Дніпропетровської та Миколаївської областей.

      – Також ворог застосував тактичну авіацію на Дніпропетровщині, випустивши із літаків Су-34/Су-35 протирадіолокаційні ракети Х-31П та керовані авіаційні ракети Х-59. Попередньо без втрат, інформують військові.

      Загалом протягом доби ворог завдав 5 ракетних та 87 авіаційних ударів, здійснив 44 обстріли з РСЗВ. Крім того, окупанти атакували Україну 33 дронами-камікадзе типу «Shahed-136/131», з яких 26 було знищено засобами ППО. Внаслідок російських терористичних атак руйнувань та пошкоджень зазнали понад 100 приватних житлових будинків та інша цивільна інфраструктура.

     Внаслідок російських атак на Запоріжжя 10 вересня одна людина загинула. Про це повідомили в Запорізькій ОВА.

     – За минулу добу ворог здійснив 121 обстріл – під ударом опинилися 33 населені пункти, – написав очільник Запорізької ОДА Юрій Малашко. – Внаслідок РСЗВ-удару по Новопавлівці загинув 65-річний чоловік. Також надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

     На наземному фронті точаться жорстокі бої. За добу відбулося понад 30 боєзіткнень. Наша авіація завдала 11 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки окупантів. Підрозділи ракетних військ уразили 8 артилерійських засобів противника.

     Пишаємося нашими Захисниками, які мужньо стримують російських загарбників, штурмують ворожі позиції та метр за метром відвойовують українську землю! Починаємо новий тиждень з вірою в ЗСУ та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11