Шановні колеги, спортсмени, тренери, працівники і ветерани фізкультури та спорту! Щиро вітаємо вас з Днем фізичної культури та спорту!

     У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято енергійних, активних, цілеспрямованих, мужніх та сильних духом людей. Недарма саме такі якості якнайкраще уособлює весь наш незламний український народ, а мужні Захисники демонструють на полі бою.
      Спорт завжди був, є і буде невідʼємною частиною життя нашого підприємства та його колективу. І хоча спортивно-масові заходи, до яких ми так звикли за мирного життя, тимчасово не проводяться у звʼязку з воєнним станом у державі, наші спортсмени попри все не полишають тренування, підтримують свою фізичну активність. Адже спорт не лише зміцнює організм, підвищує витривалість, а й сприяє стресостійкості, допомагає емоційно розвантажитись, вчить долати труднощі на шляху до поставленої мети.
     Тому любов до рухливого і здорового способу життя важливо прищеплювати змалечку, чим і займаються вчителі фізкультури та тренери нашого міста. Їх покликання – виховати в дітях цікавість до спорту, щоб вони зростали сміливими, спритними, кмітливими та цілеспрямованими, з легкістю вирішували щоденні завдання та з впевненістю дивилися у майбутнє.
      Дорогі друзі, колеги, тренери, наші юні спортсмени, батьки та всі любителі спорту! Бажаємо, щоб фізична активність наповнювала вас цілющою енергією, загартовувала міцне здоровʼя, приносила тільки задоволення. Нехай всі ваші здобутки будуть тільки переможними!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11