6 вересня, Дніпропетровщина: від вибухів знову здригався козацький край

Атаки Нікопольського району не припиняються. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі та вранці російська армія обстріляла Нікопольщину із застосуванням важкої артилерії. Била по самому Нікополю та Марганецькій громаді. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Наслідки атак уточнюються.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора агресор також атакував Нікополь з безпілотника. В результаті пошкоджено складську будівлю, приватне підприємство, навчальний заклад, інфраструктурний обʼєкт та житловий будинок. Дякувати Богу, люди не постраждали.

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко у зв’язку з можливими денними обстрілами закликав мешканців прибережних громад бути обачними та у разі сигналу сповіщення про небезпеку одразу ж переходити до безпечних місць.

Місто опікується комфортом дітей та наближає Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. В напрямку Роботине-Новопрокопівка мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

За добу втрати ворога вбитими склали 63 окупанти, пораненими – 106, троє – здалися у полон. Знищено 20 одиниць військової техніки противника, а також 3 склади боєприпасів та 1 пункт управління ворога.

За словами посадовця, у місті стабільно працюють вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.

Також Олександр Юрійович повідомив, що Кривий Ріг тісно співпрацює з міжнародними організаціями та фондами у питанні створення освітніх дитячих хабів на базі шкіл, бібліотек, Центрів дитячо-юнацької творчості. Там проводяться ремонти, а дружні організації надають обладнання. У партнерстві з Європейським банком реконструкції та розвитку місто реалізує проєкти з термомодернізацї закладів освіти, що дасть можливість суттєво зменшити споживання теплової енергії.

Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

Тримаємось, віримо у ЗСУ та нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11