5 вересня, Дніпропетровщина: російські окупанти цілили по Синельниківському та Нікопольському районах

Нікопольський та Синельниківський райони страждають від агресора. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вчора надвечір агресор обстріляв Великомихайлівську громаду Синельниківського району. Туди прилетіли снаряди з «Урагану». Один з них поцілив прямо в приватний будинок, його знищено. Ще дві оселі пошкоджені. Горіла господарська споруда – рятувальники оперативно загасили пожежу.

Окрім цього, ворог двічі цілив по Нікополю з важкої артилерії.

На щастя, всюди минулося без постраждалих.

 

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вже зранку окупанти два рази били по Нікополю з безпілотників. Внаслідок обстрілу пошкоджено легковий автомобіль. Третій раз обстріляли з артилерії Марганецьку громаду. Пошкоджено інфраструктурний об’єкт, 2 приватні будинки та лінію електропередач. Внаслідок ранкової атаки з безпілотників по Межівській громаді Синельниківського району пошкоджене фермерське господарство. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Кривий Ріг працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали понад 1 тис. 400 вогневих завдань. За добу втрати ворога вбитими склали 51 окупант, пораненими – 156, 5 – здалися у полон. Знищено 22 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 4 ББМ, 3 артилерійські системи та міномети, 3 БпЛА, 11 одиниць автомобільної та спеціальної техніки. Також було знищено 3 склади боєприпасів ворога.
За словами посадовця, у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.
Шановні земляки, спека трохи спала, але продовжується суха погода з сильними поривами вітру. Тому зберігається висока пожежна небезпека. Будьте обережні з вогнем та контролюйте своїх дітей, – закликав Олександр Вілкул.

Дослухаємось до слушних порад посадовців і продовжуємо разом наближати спільну Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11