Вночі окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Україні

     В ніч на 30 серпня російська федерація вчергове атакувала Україну крилатими ракетами повітряного базування та ударними дронами. Усього зафіксовано 44 ворожі повітряні цілі: 28 ракет типу Х-101/Х-555/Х-55, 16 БпЛА типу «Shahed-136/131». По маршруту їх слідування у низці областей України працювала протиповітряна оборона. Оборонці неба знищили 43 повітряні цілі у межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей. Про це повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

     Як доповідає Генштаб, в цілому протягом минулої доби ворог завдав 5 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснив 68 обстрілів з РСЗВ. На жаль, є загиблі та поранені, руйнувань зазнала цивільна інфраструктура.

     На фронті українські воїни знищили 570 окупантів та понад сотню одиниць військової техніки.

     Під час масованого ракетного удару на Київ уламки приземлились у двох районах столиці. Наразі відомо про двох загиблих у Шевченківському районі.

     – На жаль, внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, попередньо, загинуло 2 людини. Ще одна отримала ушкодження. Їй надається медична допомога, повідомив начальник Київської міської військової адміністрації МВА Сергій Попко.

     За інформацією військових, вздовж лінії фронту за добу відбулось 35 бойових зіткнень.

     Наша авіація завдала 8 ударів по районах зосередження живої сили та 4 – по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

     Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили район скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А «Солнцепьок» противника.

     Наші мужні Захисники і вдень і вночі, в небі та на землі боронять рідну землю від окупантів, бережуть спокій українців. Підтримуємо наших Героїв, разом прямуємо до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11