Покровчанка Неллі Чуканівська взяла ще одну спортивну вершину

19-го серпня у Норвегії відбулися міжнародні змагання з хайдайвінгу (висотних стрибків у воду) серед дорослих та юніорів. У них взяли участь спортсмени з нашої країни, Норвегії, США, Великобританії, Франції, Німеччини, Данії, Швейцарії та Нідерландів. Україну у висотних стрибках серед жінок представляла наша землячка, вихованка КДЮСШ «Манганіт», підопічна тренера Анастасії Янченко, член Федерації стрибків у воду Дніпропетровської області – Неллі Чуканівська. Дівчина майстерно виконала стрибки зі складними елементами та з великим відривом перемогла суперниць. Про це повідомляє спортивна команда «Висотні стрибки у воду України».

В рамках міжнародних змагань у Норвегії, спортсмени стрибали з вишок висотою 16 та 21 метр. Наша спортсменка технічно виконала 3 стрибки програми з висоти 16 метрів, і увійшла до складу 12-ти фіналісток.

У фіналі змагань заключної четвертої серії стрибків програми Неллі виконала складний елемент – два обороти назад з двома гвинтами. Судді оцінили заключний стрибок у 8,0-8,5 балів, – коментує старший тренер з хайдайвінгу, президент Федерації Дніпропетровської області зі стрибків у воду – Олег Вишиванов.

Спільними зусиллями, у них все вийшло на відмінно. У підсумковому результаті покровчанка Неллі Чуканівська на 21 бал випередила свою найближчу суперницю, ставши абсолютною переможницею змагань у своїй категорії!

Щиро радіємо та вітаємо Неллі з перемогою! Дякуємо, що прославляє рідне місто своїми успіхами! Бажаємо і надалі не збавляти обертів, а тільки примножувати свої здобутки і доводити всьому світу, що українські спортсмени, як і Захисники, – незламні та непереможні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11