Близько півтисячі окупантів та півсотні військової техніки знищили ЗСУ на українській землі

     Протягом минулої доби російський агресор завдав 11 ракетних ударів по території України. Протиповітряна оборона знищила 4 крилаті ракети. Є влучання в промисловий обʼєкт на Полтавщині. Крім того, ворог завдав 48 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з РСЗВ. Внаслідок терористичних атак росії, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Пошкоджені житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура. Натомість українські воїни знищили 490 окупантів та 55 одиниць ворожої техніки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     За словами очільника Полтавської ОВА Дмитра Луніна, унаслідок ракетної атаки на промисловий обʼєкт повністю зруйновано виробничий цех. Двоє людей загинуло, стільки ж ‒ доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями. Про місцезнаходження ще двох людей наразі невідомо. Ведуться пошукові роботи, триває розбір завалів.

     За інформацією військових, вздовж лінії фронту протягом доби відбулось 34 бойових зіткнення.

     Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах скупчення особового складу та один удар по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Наші ракетники й артилеристи уразили склад боєприпасів, 2 станції радіоелектронної боротьби та 4 артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

     Завдяки нашим мужнім Захисникам немає спокою окупантам на українській землі. Обʼєднуємо зусилля для протидії ворогу на всіх фронтах. Міцно тримаючи тил, допомагаємо армії здобувати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11