Японія спрямує 7 мільярдів доларів на допомогу Україні

     Мужньо боронити українську незалежність під час повномасштабної війни росії нам допомагає потужна підтримка міжнародних партнерів. Так, у знаковий для України День державного прапора, 23 серпня, Японія оголосила про те, що спрямує допомогу для України вартістю у 7 млрд доларів! Про це заявив прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда під час відкриття третього саміту Кримської платформи.

     Глава уряду Японії заявив, що країна продовжуватиме підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України, включаючи Крим. Японія і надалі тісно співпрацюватиме з міжнародною спільнотою, зокрема, з країнами G7, а також приєднуватиметься до санкцій проти росії.

      – Японія постійно забезпечуватиме різноманітну допомогу в розмірі до 7 млрд доларів залежно від потреб України, – зазначив Фуміо Кісіда.

     Він додав, що його країна сприятиме повоєнному відновленню України та відбудові після природних катастроф.

      Героїчно даючи відсіч російському агресору, українці захищають загальнолюдські цінності, які є пріоритетом для всіх цивілізованих країн на всіх континентах. Нас підтримують, захоплюються титанічною силою та незламністю українського народу. Спільними зусиллями переможемо! Україна завжди буде вільною та незалежною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11