Понад 300 російських окупантів більше не загрожуватимуть Незалежності України

     В ніч на 24 серпня російські терористи атакували місто Дніпро ракетами. Внаслідок влучання є постраждалі та руйнування цивільних обʼєктів. Крім цього, протягом минулої доби по території України ворог завдав 10 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 70 обстріли з РСЗВ. Також, окупанти вчергове запускали БпЛА «Shahed-136/131». Про це інформує Генштаб ЗСУ.

     За словами військових, наші оборонці неба знищили 12 ворожих ударних дронів.

      – Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, портова інфраструктура, школи та інша цивільна інфраструктура, – констатують у Генштабі.

     Безпосередньо на фронті наші Захисники 23 рази вступали в бій із російськими загарбниками.

     Авіація сил оборони завдала 2 удари по пунктах управління, 9 ударів по районах скупчення особового складу та 4 – по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Наші ракетники й артилеристи уразили 2 пункти управління, район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях ворога.

     Безмежно вдячні Захисникам і Захисницям України – найкращим воїнам добра у цілому світі! Ви – сила і міць нашої вільної та неподільної держави. Завдяки вам гідно зустрічаємо День незалежності України та разом прямуємо до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11