З Днем Незалежності, дорогі колеги, непереможні наші Захисники, шановні земляки!

Сильна, вільна, могутня, єдина і непереможна – це наша найкраща в світі країна, яка сьогодні святкує свій 32-й День незалежності. Вже другий рік поспіль відзначаємо головне свято України у стані війни, але це тільки зміцнює нашу любов та вірність Батьківщині, непереборне бажання повернути своє, зустріти і вклонитись кожному Захиснику, який поверне Україні мирний світанок. Тоді ми разом підемо Переможним шляхом і відбудуємо все зруйноване, відновимо заможну державу для наших дітей.

Ми обов’язково вийдемо Переможцями з цієї війни, адже у нас найкращі в світі Захисники та Захисниці і найсильніша нація. Серед воїнів, що захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, є сотні наших земляків, у тому числі і колег – працівників Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Шануємо та доземно вклоняємося Захисникам, які протистоять ворогу на полі бою, йдуть тільки вперед, крок за кроком звільняючи Україну від російських окупантів.

Схиляємо голови перед пам’яттю усіх Героїв, які віддали своє життя заради мирного неба над рідною Україною.

Дякуємо кожному, хто міцно тримає тил, забезпечуючи економічну спроможність країни, хто доєднався до волонтерського фронту, допомагаючи військовим та цивільним українцям.

Віримо, що мужність Захисників, незламність та єдність всього нашого народу, а також підтримка міжнародної спільноти стануть запорукою нашої Перемоги над ворогом.

Вітаємо нашу вільну і неподільну з Днем Незалежності! Ми тебе безмежно любимо і ніколи нікому не віддамо, наша рідна Україно! Бажаємо кожному українцю міцної сили духу, козацької волі, непохитної віри, мирного неба, родинного затишку та тільки щасливого майбутнього у вільній незалежній країні!

Україна завжди була, є і буде!  Слава Україні! Героям Слава!

                                                                                                                                                                             З глибокою повагою,

                                                                                                                                                                    ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                     АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11