Юні футболісти Покрова здобули перемогу у товариському матчі проти суперників із с.Покровське

10-го серпня на стадіоні «Авангард» відбувся товариський матч між командами юнаків з Покрова та с. Покровське. Гру присвятили Міжнародному дню молоді, який святкуватимемо 12-серпня, а також Дню Незалежності України і звісно нашим незламним Захисникам. Футбольна зустріч проходила на основному полі, за сприяння адміністрації та профспілкового комітету Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

На дружнє привітання команд перед початком матчу їх вивели тренери Олександр Дюльдін (м. Покров) та Олексій Осьмуха (с.Покровське). Вже з перших хвилин поєдинку наші хлопці стрімко пішли в атаку, яка закінчилась гольовим моментом. Його футболісти з Покрова успішно реалізували. Але невдовзі суперники спіймали наших на контратаці і зрівняли рахунок. Це не засмутило юних гравців з Покрова, які постійно продовжували шукати шляхи до воріт суперника. Одна з таких спроб призвела до призначення 11-метрового удару в ворота команди з Покровського. Пенальті доволі холоднокровно і точно забив один з кращих футболістів цієї зустрічі Назар Рогозін. До речі, на рахунку цього безумовно талановитого гравця 3 забитих м’ячі та стільки ж гольових передач!

Аналізуючи хід гри, про наших хлопців впевнено можна сказати, що вони спіймали кураж. Тільки в першій половині поєдинку футболісти зуміли 7 разів успішно вразити ворота своїх опонентів. Правда, футболісти з Покровського тричі завдали влучних ударів у відповідь. Перший тайм цього цікавого і жвавого матчу закінчився з рахунком 7:3 на користь наших молодих спортивних талантів.

У другій половині зустрічі юні футболісти з Покрова завдали ще одного влучного удару по воротах суперника. І це був останній гол у цій зустрічі, в якій наші хлопці упевнено перемогли з остаточним рахунком 8:3.

Після того, як пролунав фінальний свисток, переможці кинулись вітати один одного обіймами, щасливі усмішки не сходили з їхніх облич. Свою перемогу присвятили українським захисникам.

У післяматчевому інтерв’ю ми поспілкувались з двома футболістами нашої команди – Назаром Рогозіним та Микитою Запускаловим. Обидва хлопці зазначили, що дуже скучили за такими поєдинками, прагнуть більше тренуватись, розвиватись у своїх футбольних здібностях та частіше виходити на футбольне поле в рамках участі у турнірах.

Микита Запускалов, 13 років. Хлопець вже 6 років займається футболом. Говорить, що вміє швидко бігати і вже навчився це робити з м’ячем. Результат хлопцеві, який грає на позиції правого півзахисника, – цілком подобається. Він прагне і надалі розвивати свої здібності у цьому спорті.

  • У футболі я хочу розвиватись, щоб стати видатним спортсменом. У майбутньому мрію грати в англійському клубі «Челсі», – ділиться своїми планами Микита.

Назар Рогозін, 15 років, з них 7 – присвятив футболу, прагне це робити і надалі. Хлопцеві дуже подобається працювати з м’ячем, і, треба сказати, у нього відмінно виходить. У цьому поєдинку він грав на позиції опорного півзахисника, був виконавцем практично всіх штрафних ударів. Під час розмови Назар нам відкрив свій маленький секрет – зараз він готується до перегляду в рамках відбору до однієї з обласних команд. В майбутньому хлопець хоче присвятити своє професійне життя цій грі:

В Україні я би хотів почати грати за Олександрію, непогано б було спробувати себе у Дніпрі, а взагалі я хочу стати частиною моєї улюбленої української команди – донецького «Шахтаря». Якщо говорити про далекоглядні плани та мрії, то хотів стати гравцем мадридського «Реалу».

Свою блискучу переможну гру хлопець присвятив батькам та друзям, і, звісно, Перемозі України.

Що ж, нехай бажання та мрії наших талановитих футболістів здійснюються. Головне, щоб очі кожної дитини завжди світились так само щасливо, як сьогодні.

Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11