ЗСУ мужньо протистоять ворогу та знищують бойові ресурси російських окупантів

     Впродовж доби ворог завдав 3 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з РСЗВ по території України. Внаслідок атак російських терористів, на жаль, загинули люди, є поранені. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. На фронті за добу відбулось 30 бойових зіткнень. Загалом за добу наші воїни відмінусували від ворожого війська 580 російських загарбників та 69 одиниць техніки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     Наша Авіація завдала 10 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки окупантів. Крім того, українські воїни вдарили по зенітно-ракетному комплексу та логістичному хабу противника.

      Ракетники й артилеристи уразили 3 пункти управління, 6 артилерійських засобів на вогневих позиціях, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби, а також ще один важливий об’єкт ворога.

     Підтримуємо мужніх Захисників України, які цілодобово на лінії вогню бʼються за нашу свободу та мирне майбутнє. Допомагаємо армії та разом наближаємо Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11