Покровчанин Володимир Томілов очолив збірну команду України з автомодельного спорту

     Наприкінці липня у Швейцарії відбувся 72-й Чемпіонат Європи з автомодельного спорту. Серед 12 найкращих автомоделістів України честь Національної збірної представляв і наш земляк, Майстер спорту України з автомодельного спорту, призер Чемпіонатів України, Європи та Світу, викладач автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва Володимир Томілов. Про це повідомили у прес-службі міського голови.

      Автомодельний гурток Володимир Томілов відкрив вісім років тому. Весь цей час він передає свій великий досвід та майстерність молодому поколінню. На Чемпіонаті покровчанин дебютував як тренер збірної України.

      Загалом у змаганнях брали участь спортсмени з 14 країн – України, Польщі, Німеччини, Франції, Англії, Швейцарії, Італії, Литви, Естонії, Норвегії, Швеції, Угорщини. Поза заліком виступали представники США та Канади.

     У командному заліку збірна України виборола 5 місце. А у Кубку Європи українці стали бронзовими призерами.

     Пишаємося талановитими спортсменами України, а також тим, що у Покрові є такі чудові наставники! Бажаємо їм успіхів, підкорення нових вершин та блискучих перемог! У наступному році щиро вболіватимемо за нашу збірну на чолі з тренером Володимиром Томіловим на 73-му чемпіонаті Європи з автомодельного спорту, який проходитиме в Угорщині.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11