8 серпня, Дніпропетровщина: російські окупанти сім разів вдарили по Нікопольщині, є загиблий, постраждалий та суттєві руйнування

Регіон піддається сильним обстрілам. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що протягом минулої доби ворог знову знущався з Нікопольщини. Так, 7 серпня, протягом дня район був обстріляний з важкої артилерії 7 разів. Більшість ударів прийшлися по самому Нікополю. На превеликий жаль, внаслідок обстрілів загинула людина.
У місті пошкоджені 8 приватних будинків, 3 господарські споруди, авто, газогін і 3 лінії електропередач. У Марганецькій громаді російські снаряди спричинили пожежу.

За словами очільника області, агресор бив і по Великомихайлівській громаді, що на Синельниківщині. Окупанти поцілили в одну з осель.
В небі над регіоном наші Захисники приземлили ворожу ракету. Її уламки впали у Дніпровському районі. Через це постраждала 34-річна жінка. Наразі її стан задовільний, вона буде лікуватися вдома.
Вночі терор Нікопольського району продовжився. Загарбники здійснили ще 4 обстріли. Ворог бив з важкої артилерії та «Градів». Внаслідок атаки в Нікополі пошкоджені одразу 2 ліцеї, понівечена адмінбудівля, а також 12 приватних будинків, 2 господарські споруди, авто, газопровід та 4 лінії електропередач.
У Покровській громаді снаряди агресора побили енергетичний об’єкт. На щастя, всюди обійшлося без загиблих та постраждалих.
Вранці російська армія знову обстріляла мирний Нікополь. Наразі інформація щодо наслідків атаки уточнюється.

Сталеве місто впевнено крокує до Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали понад 1 тис. 400 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими склали 46 осіб, пораненими – 123 особи. Знищено 28 одиниць озброєння та військової техніки противника.
У самому Кривому Розі ситуація стабільна. Вся інфраструктура міста працює у звичному режимі. Всі органи влади чітко та ефективно виконують свої обов’язки.
За словами керівника, Кривий Ріг працює та реалізує одночасно декілька проєктів, які спрямовані на покращення ситуації з водопостачанням. Так, днями була запущена ще одна нитка труби на КРЕСівському проєкті, вона почала качати воду у водосховище «Південне». Найближчі три тижні додаткова вода буде використана на завантаження систем теплозабезпечення, які зараз стоять порожні.
Залишається високою ймовірність ворожих ракетних ударів по всій Україні, тому дотримуйтесь всіх правил повітряної тривоги. Як завжди, зберігаємо спокій, витримку, віримо у нашого Президента, наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – закликав Олександр Вілкул.
Дослухаємося до цих правильних порад та пам’ятаємо, що ворог хоче зламати нашу волю і жагу до Перемоги. Але, звісно, у нього нічого не вийде. Саме тому нам слід триматися разом, допомагати один одному та день за днем, спільними зусиллями наближати найзаповітнішу мрію!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11