Колектив Покровського ГЗК нагородили за участь у відновленні централізованого водопостачання в місті

Протягом двох тижнів, починаючи з 16 червня, фахівці Покровського гірничо-збагачувального комбінату разом з комунальними службами робили все можливе і неможливе для відновлення централізованого водопостачання у нашому місті. Ми з вами пам’ятаємо, що підрив російськими окупантами Каховської ГЕС призвів до зневоднення Нікопольщини. Для того, щоб вирішити цю проблему, необхідно було будувати новий водогін. Сьогодні, 8-го серпня, всіх працівників нашого підприємства, причетних до реалізації цього проєкту, в урочистій атмосфері відзначили нагородами у сесійній залі Покровської міськради.

Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергій Шуваєв подякував всім колегам за те, що зуміли відновити водопостачання у максимально стислі терміни, бо працювали і вдень, і вночі. Сергій Павлович зазначив, що завдяки згуртованості колективу комбінату, міської влади і всіх задіяних служб Покров став першим містом в регіоні, яке вийшло з цієї надскладної ситуації.

  • Такий неймовірний результат – це доказ того, що ми найбільш згуртовані та організовані, найсильніші, найпрофесійніші, тому точно здолаємо це лихоліття, яке нависло над Україною. Вийдемо з нього з честю і будемо працювати ще більше, ще краще, ще сильніше. Я впевнений, що потенціал у нас для цього є, – підкреслив керівник підприємства.

Сергій Павлович також додав, що реалізація проєкту з відновлення централізованого водопостачання стала основою для забезпечення водою навколишніх сіл та селищ, наприклад, таких, як Покровське. І подякував кожному причетному працівнику:

  • Особисто дякую тим, хто брав участь у цьому будівництві, хто проводив наради о 3 годині ночі, хто плідно працював цілодобово і зробив свій внесок у досягнення цього успіху для нашого міста, в якому живе більше 40 тисяч людей. З таким запалом і високим професіоналізмом ми точно Переможемо. Слава Україні!

Міський голова Олександр Шаповал зазначив, що працююче сьогодні обладнання на збудованому водогоні і вода в кранах кожного мешканця громади – це заслуга колективу містоутворюючого підприємства – Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

Особисто від себе та від усіх мешканців громади хочу подякувати вам, працівникам і керівництву Покровського ГЗК, за те, що брали участь у відновленні централізованого водопостачання. Я вже не один раз казав, що місто і наше основне підприємство – це одне ціле. І ця ситуація ще раз довела, що б не трапилось, ми завжди можемо сподіватись на взаємодопомогу та підтримку, – сказав очільник міста.

Технічний директор Віктор Бондарець, взявши слово, згадав, з чого починалось це «велике будівництво»:

  • Спочатку наші головні спеціалісти зібрались з представниками водоканалу і міської влади, на чолі з Олександром Миколайовичем, і почали шукати шляхи вирішення проблеми. Разом ми знайшли найбільш оптимальний варіант і реалізували його. Я хочу подякувати всім присутнім у залі й іншим колегам, які брали участь у відновленні централізованого водопостачання — міськводоканалу, КП «Добробут», всім службам. Важливо, що ми працювали злагоджено. Дякую всім. З вірою в Перемогу рухаємось далі.

На такій піднесеній хвилі відбулась церемонія нагородження Подяками міського голови за особистий внесок у подолання наслідків підриву російськими терористами Каховської ГЕС, сумлінну роботу з відновлення централізованого водопостачання у Покровській міській територіальній громаді, активну громадянську позицію, небайдужість до долі міста. Такі відзнаки від мера Покрова отримали:

  • Голова правління Сергій Шуваєв, технічний директор Віктор Бондарець, головний інженер Юрій Коркодола, головний енергетик Павло Літун, Головний технолог Лев Куцевол, головний механік Віталій Ємельянов, начальник транспортного сектору ВТВ Володимир Руденко, начальник механічного сектору ПКВ Сергій Кравченко;
  • начальник Цеху мереж та підстанцій Василь Ткачов і його заступник Олександр Потапов, а також працівники цього підрозділу: Андрій Буховський, Олександр Панов, Іван Гафич, Геннадій Ігнатенко, Зоя Нємцева, Юрій Литвинов, Вячеслав Нетребко і Павло Фісун;
  • колектив Ремонтно-механічного цеху, на чолі з начальником Георгієм Бормаченком, у такому складі: Григорій Якимов, Олександр Бутенко, Микола Ігнатьєв, Ольга Кожанова, Валентина Корольова, Дмитро Слабко, Євген Компанієць, Олександр Іващенко, Олександр Легун, Володимир та Євген Кунахи, Дмитро Кравченко, Руслан Кирпа, Сергій Сергунов, Андрій Якушев, Владислав Сичевський, Сергій Грицай, Артем Маркоч, Юрій Панчук, Олександр Неділька, Богдан Циганок, Вадим Демниченко, Євген Купріков і Андрій Філатов;
  • спеціалісти Електроремонтного цеху – Геннадій Кобринь і Юрій Ігнатенко, Центральної енерголабораторії – Віктор Куницький та Андрій Сопов, Автотранспортного цеху – Ігор Гуржий, Віталій Коняєв, Руслан Науменко та Леонід Власенко.

В цілому понад півсотні працівників Покровського ГЗК були залучені до життєво важливої місії з відновлення централізованого водопостачання у Покрові, яким кожен з нас безмежно вдячний.

Під час церемонії нагородження Олександр Шаповал поінформував про те, що зараз активно реалізується державний проєкт з капітального будівництва водогону «Хортиця-Карачуни».

 

Одним словом, так тримати! Працюючи в єдиній команді ми точно все подолаємо і здобудемо ще не одну Перемогу. Як сказав головний енергетик комбінату Павло Літун: «Не на тих московити напали. Нас не подолати!». І ми з ним цілком згодні.

Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11