В області зводять сучасний хірургічний корпус для дітей

     На території одного з медзакладів Дніпропетровщини зводять сучасний хірургічний корпус. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

     На закладання фундаменту приїхав начальник ОВА Сергій Лисак. Він поспілкувався з будівельниками і лікарями.

      – Почали заливати фундамент. І це радує, бо для дітей. Будівництво стартувало ще минулоріч. У лютому. А за декілька днів – звістка про велику війну. Роботи були призупинені. Та вирішили поновити, бо проєкт важливий. Для нашого регіону та всієї східної частини країни, зазначив Сергій Лисак.

     За словами посадовця, у медзакладі щороку приймають на стаціонар майже 25 тисяч найскладніших маленьких пацієнтів. А нині ставлять на ноги постраждалих від російської агресії цивільних з різних областей України – як дітей, так і дорослих.

     – Для допомоги їм – за проєктом 10 поверхів. Ортопедичне, ургентне, нейрохірургічне відділення. Понад 100 ліжок. Кожна палата індивідуальна. З усім необхідним для комфортного і безпечного перебування. А ще п’ять операційних та гіпсова. Дві лабораторії. Одночасно на майданчику працюватиме до п’ятиста будівельників. Роботи проводяться обласним коштом. Впевнений – впораємося, наголосив очільник Дніпропетровщини.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11