2 серпня, Дніпропетровщина: Нікопольський район знову під ворожими обстрілами

Нікопольщина вкотре під прицілом ворожої артилерії. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що протягом ночі агресор тричі обстрілював Нікопольський район. Гатив з важкої артилерії. Випустив зо півтора десятка снарядів. Тероризував Нікополь і Покровську громаду. На щастя, минулося без загиблих і постраждалих. Наразі встановлюються наслідки ворожих атак.

Керівник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти теж не полишали у спокої Нікополь – вкотре обстріляли місто з важкої артилерії. Дякувати Богу, без жертв та постраждалих.

Безпека – перш за все. Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців населених пунктів району дослухатися до попереджень про загрозу артобстрілу та побажав всім гарного дня.

Сталеве місто наполегливо йде до Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по правому березі річки Дніпро. У Херсоні окупанти прицільним вогнем вкрили один з медичних закладів. Загинув лікар, поранення отримала медсестра.

За словами керівника, в цілому ситуація у Кривому Розі контролюється. Всі органи влади чітко та злагоджено виконують свої обов’язки. У місті стабільно працює вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.

Як завжди зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – закликав Олександр Вілкул.

Дотримуємося цих правильних настанов, дякуємо ЗСУ та гуртуємося заради спільної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11