Українські військові ефективно відпрацьовують по позиціях окупантів

     Росія знову атакувала територію України іранськими ударними БпЛА типу «Shahed». Крім того, протягом минулої доби агресор завдав 1 ракетного, 75 авіаційних ударів та здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

     За інформацією військових, на фронті за добу відбулось понад 40 бойових зіткнень.

     ЗСУ відбивають наступальні атаки російських військ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Марні спроби відновити втрачені позиції ворог здійснив на Бахмутському та Шахтарському напрямках.

     Водночас наші Захисники продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

     Авіація сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 1 ‒ по командному пункту та 1 по ‒ зенітно-ракетному комплексу окупантів.

     Наші ракетники та артилеристи уразили 14 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 4 станції радіоелектронної боротьби, 4 пункти управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 6 засобів протиповітряної оборони, 3 райони зосередження особового складу, 1 склад боєприпасів та ще два важливих об’єкти ворога.

     За добу наші воїни відмінусували від російського війська 540 окупантів та 78 одиниць техніки.

      Підтримуємо наших найкращих у світі Захисників! Віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11