Півтисячі окупантів та десятки одиниць техніки за добу втратила росія на українській землі

     Розвʼязавши загарбницьку війну проти України, росія і надалі використовує тактику терору проти мирного населення, атакує як військові, так і цивільні об’єкти. Протягом минулої доби ворог завдав 9 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак руйнувань зазнали житлові будинки. На жаль, є загиблі та поранені цивільні, серед яких є діти. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     За інформацією військових, на фронті тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 40 бойових зіткнень.

     Авіація сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу та 3 ‒ по зенітно-ракетних комплексах ворога.

     Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 зенітно-ракетних комплексів окупантів, важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А «Солнцепьок», 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 станції радіоелектронної боротьби, склад боєприпасів та 5 районів зосередження особового складу противника.

      За добу наші Захисники знищили близько 500 російських загарбників та 92 одиниці ворожої техніки.

      Пишаємося мужністю та спритністю українських військових! Дякуємо вам за кожен новий ранок, що настає на рідній землі! Молимося за вас та віримо у Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11