Покровські школярі втілюють у життя цікавий проєкт та активно проводять канікули

Учні КЗ «Ліцей №2» разом зі своєю наставницею Оксаною Матюшенко в рамках участі в програмі «План. Дій» вигадали та розпочали реалізацію цікавого проєкту «Вода. Зберемо. Очистимо. Збережемо». Про це повідомляє прес-служба міського голови.

На канікулах діти вирішили не гаяти час, а використовують його для втілення нових ефективних інженерних рішень, застосовуючи творчий підхід. Разом з вчителем вони продовжили працювати, переймаючи досвід профільних фахівців з проєктного менеджменту, 3D-моделювання, урбаністики відповідно до теми їхнього проєкту. Завершення реалізації задумки відбудеться у жовтні. А поки учні активно та цікаво проводять час, спілкуючись з однодумцями.

Так нещодавно креативні школярі з Покрова протягом трьох днів побували у київському хаклабі. Там разом з іншими учасниками виготовляли конструкцію для збору дощової води – «дощолов», а у вільний час відвідували цікаві місця нашої столиці.

Довідка. Хаклаб – некомерційна організація, головна мета якої полягає у поширенні ідеї вільної технічної творчості, спілкуванні та обміні знаннями.

Бажаємо дітям яскравих канікул та незабутніх емоцій! Віримо, що їхній проєкт отримає високу оцінку та буде впроваджений в життя!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11