Закупівля FPV дронів для наших Захисників та підтримка медичної сфери. Депутати облради ухвалили ряд важливих рішень для регіону

Засідання 17 сесії Дніпропетровської обласної ради вперше з початку повномасштабного вторгнення відбулося офлайн. На ньому депутатський корпус ухвалив важливі для нашої області рішення. Про це повідомив очільник облради Микола Лукашук.
За словами керівника, з обласного бюджету виділили 30 млн грн на закупівлю FPV дронів для наших військових. Загалом, на 2023 рік на програму територіальної оборони Дніпропетровщини передбачено 199,8 млн грн.

Ще одним рішенням обласні обранці підтримали медичну сферу – спрямували 50 млн грн на придбання обладнання для кардіохірургічної, хірургічної та неонатальної допомоги. На реконструкцію медичних та реабілітаційних центрів направлять 285 млн грн.

Крім того, розпочинається підготовка до будівництва укриттів у школах. Як акцентував посадовець, були виділені гроші й на підтримку об’єктів критичної інфраструктури. Микола Васильович зазначив, що основна мета наразі полягає у тому, щоб втримати тарифи на воду для населення на рівні до 24 лютого 2022 року.
Дякую усім депутатам, Сергію Лисаку та обласній військовій адміністрації за злагоджену й плідну роботу. Разом працюємо на Перемогу, – запевнив Микола Лукашук.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11