Покровчани можуть взяти участь у проєкті «Помічник ветерана»

     У рамках експериментального проєкту Міністерства у справах ветеранів за принципом «рівний з рівним» проходить конкурсний відбір кандидатів на посади помічників ветерана. Серед чотирьох залучених областей — Дніпропертовщина. Заяви на участь можуть подати й мешканці Покрова. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     До участі в конкурсі запрошують колишніх військових, рідних ветеранів та загиблих Героїв. Обрані учасники пройдуть спеціальні навчання та згодом будуть працевлаштовані у сервісних центрах.

     Майбутні помічники консультуватимуть ветеранів й ветеранок з питань працевлаштування, навчання, аспектів соціального захисту та реабілітації, покращення стану здоров’я, загалом реалізації своїх прав та пільг у різних сферах.

    Бажаючі допомагати нашим Захисникам та Захисницям реінтегруватися після військової служби до цивільного життя можуть подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua).

     Активно працюють канали звʼязку процесу набору помічників ветеранів.

    Якщо у вас є запитання, звертайтесь на телефонну лінію інформаційної підтримки проєкту в Дніпропетровській області: 063-688-94-10 (Наталія).

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11