Покров провів в останню путь ще одного Героя…

Сьогодні, 26 липня, місто попрощалося з 37-річним МОРОЗОМ Владиславом – Героєм, старшим сержантом, командиром гармати самохідного артилерійського взводу, котрий віддав своє життя за незалежність України. Виконуючи бойове завдання, мужній воїн до останнього подиху був вірним Батьківщині. Його життя обірвалося поблизу села Новогригорівка на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

Траурна церемонія відбулася на бульварі ім.Шевченка. Віддати шану нашому землякові прийшли представники влади, військові побратими, рідні та звичайні мешканці міста.
Панахиду за загиблим Героєм відслужив благочинний Православної церкви України м.Покров протоієрей Іван Назарик. Люди несли квіти та не стримували сліз від болю, який краяв серце кожного… Покровчани, на знак глибокої пошани до подвигу земляка, ставши на коліна, утворили «живий коридор», яким провели полеглого воїна в останню путь.

Вічна пам’ять та слава Герою – одному з кращих синів України, який віддав своє життя за нашу свободу!
Щиро співчуваємо рідним загиблого Героя та віримо, що відтепер він доєднається до небесного війська, щоб оберігати всіх нас з небес.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11