Триває реєстрація на 6-й щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

     26-го серпня 2023 року відбудеться 6-й щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Така традиція вшанування полеглих Героїв проходить напередодні Дня пам’яті Захисників України, 29 серпня. Через воєнний стан в Україні з міркувань безпеки забіг цьогоріч пройде у форматі онлайн. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

      Передбачено три дистанції забігу: на 2, 5 та 10 кілометрів.

     Свою дистанцію учасники можуть пробігти в будь-якому зручному місці.

      Зареєстровані мають подолати обрану відстань із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну. А також описати історію про загиблого Героя у соціальних мережах з хештегами #БіжуЗаГероя_2023 і #забіг2023.

     Ім’я героя, пам’ять якого ви хочете вшанувати, вказуєте при реєстрації або ж організатори надішлють вам ім’я разом із номером учасника.

     За 3-5 днів, після подання заявки на участь, ви отримаєте на електронну пошту свій номер та прізвище загиблого Захисника чи Захисниці й іншу інформацію стосовно умов участі в забігу.

      Реєстрація на забіг вже розпочалась і триватиме по 20 серпня 2023 року.

      Для комунікації щодо забігу звертайтеся за телефоном +38 093 503 72 88 або на електронну пошту zabigshanuygeroiv@gmail.com

       Більше інформації на сайті Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності.

      – Ми повинні знати, пам’ятати й шанувати подвиги наших полеглих побратимів, друзів, колег – усіх, хто боровся за вільну Україну, поіменно кожного. Саме збереження пам’яті – завдання цього забігу! – наголошують військові.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11