Родини визначених категорій з Дніпропетровщини можуть отримати держкошти на відпочинок дітей у таборах на Західній Україні

     За урядовою програмою «єОздоровлення» малозабезпечені родини Дніпропетровщини, які виховують трьох і більше дітей або малечу з інвалідністю, мають право отримати кошти на відпочинок та оздоровлення дітей. Таких сімей в області понад 2,5 тисячі. Про це повідомляють в обласній військовій адміністрації.

      Місце відпочинку для дітей можна обрати самостійно, в одному із 13 таборів у Львівській, Івано-Франківській і Закарпатській областях. Перелік закладів відпочинку представлений на офіційному сайті міністерства соціальної політики.

      – Держава перераховує батькам кошти на закупівлю путівок. Виплати – для малозабезпечених родин, які виховують трьох і більше дітей або малечу з інвалідністю. Заклад можна обрати самостійно, пояснив заступник директора департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Юрій Петренко.

      Батьки, які виявили бажання взяти участь у програмі дитячого оздоровлення, отримають сповіщення про перерахунок коштів через Дію. За відсутності додатку, їм зателефонує працівник соцзахисту. Далі слід звернутися до найближчого відділення «Приватбанку» та відкрити картку із спеціальним режимом використання коштів. На неї зарахують 14 165 грн на одну дитину.

      Чи є родина в переліку категорій, які мають право претендувати на путівки, можна перевірити самостійно за посиланням.

      За детальною інформацією звертайтеся до органів соціального захисту населення за номером телефону: 044 289-87-89.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11