10 липня, Дніпропетровщина: на Нікопольщині знову було неспокійно

     Нічні обстріли Нікопольщини. За інформацією очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, 9-го липня ввечері ворог зі ствольної артилерії поцілив по Марганецькій громаді, а вночі тероризував Нікополь.

      – Обійшлося без жертв. Яких збитків нанесли російські снаряди – ще уточнюється. В інших містах та районах області було тихо – без обстрілів, написав посадовець.

     Вдень окупанти відкрили вогонь по Нікополю. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 9-го липня, вдень ворог атакував Нікополь з важкої артилерії. Внаслідок обстрілу пошкоджено 4 приватних житлових будинки, стільки ж господарських споруд, лінію електропередачі. Обійшлося без загиблих та поранених.

      – Віримо в Президента, ЗСУ та рухаємося до Перемоги! – наголосив Микола Лукашук.

     Радіаційний фон в регіоні в нормі. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул запевнив, що за показниками рівня радіації постійно слідкують пункти спостереження радіометричної мережі.

      Щодо оперативної обстановки на Криворізькому напрямку, то вона залишається під контролем ЗСУ.

      – Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу знищено та пошкоджено 23 одиниці ворожої військової техніки, – доповів Олександр Юрійович.

      У Криворізькому районі сапери продовжують свою небезпечну роботу. За словами керівника, з початку цього тижня на території Гречаноподівської та Грушівської громад було знайдено та знешкоджено 10 мінометних мін та 6 артилерійських снарядів.

     У самому ж місті в штатному режимі працюють соціальні установи, лікарні, комунальні підприємства і транспорт.

      – Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! – закликав Олександр Вілкул.

     Як завжди, починаємо новий тиждень з вірою у наших Захисників. Міцно тримаємо кожен свій фронт, допомагаємо армії та разом рухаємося до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11