Шановні колеги, дорогі друзі! Щиро вітаємо вас з Днем родини в Україні!

8-го липня в Україні відзначають День сім’ї. Це свято особливо актуальне сьогодні, коли родинне тепло, любов та підтримка необхідні кожному, бо надають сили триматись і рухатись вперед.

Родина – це найцінніше надбання для кожної людини. Вона є опорою, джерелом розуміння і натхнення. Сім’я – це наше головне багатство, починаючи з тієї, в якій ми народилися і виросли, і закінчуючи тією, яку ми самі створили.

З війною російські окупанти принесли велику трагедію для українських сімей. Сотні тисяч родин були розділені кордонами та лініями фронту. Тисячі українських захисників залишили своїх рідних і боронять Україну зі зброєю в руках, щоб ворог більше не знищував українські сім’ї, не вбивав і не викрадав наших дітей.

За ці 500 днів повномасштабної війни кожен з нас став членом єдиної української родини, яка, об’єднавшись, стоїть непохитною стіною за свій рідний дім, за свою країну, яка ніколи не підкориться російській навалі.

Разом ми – могутня і непереможна сила. Завдяки цьому вже зовсім скоро українські родини знову об’єднаються. Наші захисники та захисниці повернуться додому і нарешті обіймуть своїх матерів, дружин, чоловіків та дітей.

У цей важливий день бажаємо кожному українцеві родинного затишку, тепла, любові та підтримки. Неважливо разом ви зараз чи далеко один від одного, нехай вогник віри, надії і непереможної сили завжди палає у ваших серцях. Нехай ваша сім’я з кожним роком тільки міцнішає і служить для вас неприступною фортецею, яка захищає від ворогів та всіх інших негараздів. Цінуйте один одного, кохайте один одного і ніколи не здавайтесь, незважаючи ні на що!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11