Наші воїни блискавично працюють по окупантах

     Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА «Shahed». Наслідки цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Крім того, протягом минулої доби окупанти застосували 3 зенітні керовані ракети із ЗРК С-300 та 22 шахеди по цивільних інфраструктурних об’єктах у Сумській, Донецькій та Запорізькій областях. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     За інформацією військових, в результаті протиповітряного бою наші воїни знищили 16 ударних БпЛА типу «Shahed».

     Загалом, ворог завдав 56 авіаційних ударів та здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення та руйнування цивільної інфраструктури, багатоповерхівок та приватних житлових будинків.

     Російські терористи отримують гідну відсіч від наших Захисників. Авіація сил оборони за добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 зенітно-ракетних комплекси, 2 райони зосередження живої сили, 26 артилерійських засобів на вогневих позиціях та станцію РЕБ ворога.

      У Генштабі оприлюднили відео, як в районі Бахмута наші бійці феєрично знищили 3 одиниці БМ-21 «Град» у тилу загарбників.

     — Вся техніка та особовий склад ворога були знищені «смачними» влучаннями нашої артилерії, ‒ коментують військові.

     Загалом за добу українські оборонці ліквідували 770 осіб живої сили ворога та 90 одиниць техніки.

     Пишаємося успіхами українського війська. Бажаємо нашим Захисникам так тримати! Молимося за Вас, рідні. Віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11