4 липня, Дніпропетровщина: ворог гатив по Нікополю з важкої артилерії, а Марганецьку громаду атакував з БпЛА

     Нікопольщина під обстрілами. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вчора вдень важка артилерія ворога «працювала» по Нікополю:

      — Ні загиблих, ні поранених. На щастя, минулося. Яких збитків наніс агресор, нині з’ясовують рятувальники.

     Ввечері ж, за словами посадовця, окупанти атакували Нікопольський район з БпЛА. Боєприпаси скинули на Марганецьку громаду. Постраждалих немає, наслідки удару уточнюються.

     — Всім тихого дня. Працюємо на Перемогу і віримо в Україну, — написав Сергій Лисак.

     Ситуація на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ. Про це повідомив, Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул. Він оприлюднив оперативні зведення з фронту:

     — За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. За останню добу втрати противника вбитими складають 69 та пораненими 173 особи. Знищено 34 одиниці військової техніки окупантів.

     За словами Олександра Вілкула, у самому Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Місто-фортеця живе нормальним життям, як для умов воєнного часу.

      Попри терор російських окупантів, не припиняємо рух вперед та підтримуємо наших Захисників. Віримо, що кожна мить наближає нас до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11