Шановні колеги, наші незламні Захисники, покровчани! Щиро вітаємо з Днем Конституції України!

28-го червня Україна відзначає одне з найбільших свят нашої державності – День Конституції. Цей важливий документ був прийнятий у 1996 році. Ним були закріплені правові засади незалежності нашої держави, її суверенітет та територіальна цілісність. Прийняття Головного Закону країни стало найважливішим кроком у забезпеченні прав людини ігромадянина. Разом з тим, інші держави світу визнали міжнародний авторитет України.
Але сьогодні, 27 років потому, всім нам не до святкувань. Адже саме зараз держава-агресор намагається нахабно позбавити українців найвищих соціальних цінностей, зазначених у Конституції: життя і здоров’я, честі і гідності, недоторканості і безпеки.

Попри всю складність ситуації, коли ми щодня втрачаємо наших найкращих Захисників, які протистоять ворогу на полі бою, нас об’єднує одна мета. Вона полягає у тому, щоб відстояти свої конституційні права, захистити рідну землю від лютого ворога і відновити мир в Україні. Саме тому ми об’єдналися та день за днем боронимо наші найвищі цінності – землю, свободу, гідність, мову, культуру, а також право на щасливе життя під мирним небом Батьківщини.

Україна, за Конституцією, є суверенною і незалежною, демократичною, соціальною та правовою державою. Такою і залишиться, після нашої Перемоги! Віримо, що український народ 100% подолає всі негаразди, відстоїть свою свободу і територіальну цілісність. Адже ми – волелюбна, працьовита, талановита і непереможна нація з Україною в серці, яка народжена бути вільною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11