Генштаб інформує: вбивчі ракети російських окупантів наробили лиха у Краматорську, а підступні шахеди не досягли своїх цілей

27-го червня російські окупанти вчинили черговий терористичний акт. Спрямувавши 5 крилатих ракет Х-22 та 2 зенітні керовані ракети С-300, вороги поцілили по закладу харчування у Краматорську, внаслідок чого загинули цивільні люди, у тому числі і діти, постраждали понад 50 українців. Про це повідомляє Генштаб. Повітряна зброя ворога також поцілила по Кременчуцькому району, Запоріжжю та Біленькому Донецької області, на щастя обійшлося без жертв, але є суттєві руйнування.

В ніч з 27 на 28 червня українська протиповітряна оборона України ліквідувала шість баражуючих боєприпасів типу «Shahed». Атакували російські окупанти з південно-східного напрямку. Крім того, за інформацією Генштабу, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу російської армії та 6 – по зенітно-ракетних комплексах ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 1 пункт управління, 2 зенітних ракетних комплекси “Бук» та 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника.

Завдяки нашим воїнам на землі стало ще на 930 окупантів менше.

Дякуємо Захисникам неба за надійну оборону, а наземним українським військам – за цілодобову плідну роботу. Разом здолаємо ворога і здобудемо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11