Оперативно від Генштабу: ворог наполегливо продовжує атакувати території України, але наші Захисники дають гідну відсіч

Протягом минулої доби противник завдав ракетного удару по території України – задіяв 6 зенітних керованих ракет із С-300 по цивільних об’єктах на території Запорізької області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Російські війська завдали 33 авіаційних удари, також здійснили понад 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок терористичних атак ворога постраждали мирні люди, пошкоджень зазнали житлові будинки, господарські та адміністративні будівлі, також приватний автомобільний транспорт.

Вночі з 25-го на 26 червня російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Наразі наслідки цієї підступної атаки уточнюються.

Авіація Сил оборони України за добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу противника. Наші Захисники знищили 6 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки, 4 склади боєприпасів, станцію РЕБ, 10 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях та ще 3 важливих цілі противника.

За минулу добу ліквідовано 950 російських військових, а також 36 одиниць спецтехніки ворога.

У Генштабі зазначають, що на даний момент зберігається висока вірогідність завдання ракетних та авіаційних ударів по території нашої країни.

Зберігаємо спокій, витримку та віру в Перемогу! Дякуємо нашим незламним воїнам і разом прямуємо до омріяної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11