22 червня, Дніпропетровщина: російські терористи цілили по Криворіжжю та Нікопольщині, є значні руйнування

Ворог вчинив ракетний обстріл Криворіжжя. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вночі ворог вдарив ракетами по Криворізькому району:

  • Понівечений житловий сектор. Пошкоджені 10 приватних будинків, господарська споруда, гаражі та авто. Побиті газопровід, водогін і лінії електропередач. Головне – минулося без жертв. Гучно було й на Нікопольщині. По району російська армія відкривала вогонь тричі. З важкої артилерії цілила по Нікополю. Люди не постраждали. Рятувальники ще обстежують місця прильотів.

Знову страждає Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог 4 рази вдарив по Нікопольському району:

  • Тричі за день атакували Нікополь. Пошкоджено 4 приватні житлові будинки, 4 господарчі споруди, лінію електропередачі. Обстріляли і Мирівську громаду. На щастя, без постраждалих.

Нас підтримують благодійники. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що район отримав гуманітарний вантаж від друзів з Німеччини – кубові ємності для води.

  • Така допомога буде передана територіальним громадам Нікопольщини. І це означає, що ще більше людей зможуть отримати питну або технічну воду, потребу у якій сьогодні відчуває кожен житель району, – акцентував посадовець.

Тримаємося та економимо воду. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:

  • За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують завдавати ударів по зосередженню живої сили та техніки ворога. Знищено та пошкоджено 68 одиниць озброєння та військової техніки окупантів.

У самому Кривому Розі, за словами посадовця, стабільно працює вся критично важлива інфраструктура. В місті повністю забезпечена робота комунального транспорту, соціальних та медичних установ.

Щодо водопостачання на місто, то воно вже 14 днів здійснюється виключно на резервах з Південного водосховища. Тому Олександр Вілкул закликав максимально заощаджувати воду.

Як бачимо, всі зусилля наших мужніх ЗСУ спрямовані на те, щоб захистити рідну землю від окупантів та повернути нам мир і спокій. Ми ж, у свою чергу, закликаємо кожного міцно тримати свій фронт та допомагати один одному. Віримо, що вистоїмо і здобудемо таку омріяну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11