Покровчани – серед кращих спортсменів Дніпропетровщини та міжнародних змагань

Активно та надзвичайно результативно розпочали літо наші юні спортсмени. 17-го червня у Покрові відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з таїландського боксу серед юнаків, юніорів та молоді. Змагання проходили в рамках відбіркового туру до Чемпіонату України. І ми дуже пишаємося тим, що покровські тай-боксери точно представлятимуть область на всеукраїнському рівні. Про це повідомляє пресслужба міського голови. Ще одну свою міжнародну спортивну вершину здолала вже відома нам нам вихованка секції зі стрибків у воду КДЮСШ СК “Манганіт” Неллі Чуканівська.

Покров приймав обласний турнір з таїландського боксу

Минулої суботи до Покрова приїхали 80 учасників області зі спортивних клубів Дніпра, Кривого Рогу, Олександрії та Апостолового. Наше місто представляли 14 спортсменів відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Д.Дідіка, котрі тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

У нелегкій боротьбі 9-ро покровчан вибороли медалі. Хлопці продемонстрували відмінну спортивну підготовку, більшості з них їм не було рівних на рингу!

У підсумку “золото” Чемпіонату отримали: Влад Куліш, Анатолій Марінеско, Ілля Ястребов, Назар Степаненко, Кирило Горєлишев, Євген Дощенко та наймолодший учасник – 7-річний Артур Мациборко. Срібними призерами стали: Богдан Нанкевич та Армен Оганян.

Всі призери увійшли до складу збірної Дніпропетровщини та отримали можливість показати свій спортивний рівень на Чемпіонаті України, який у липні прийматиме Одеса.

Неллі Чуканівська стала кращою на міжнародних змаганнях в Австрії

Продовжуємо слідкувати і за виступами вихованки КДЮСШ СК “Манганіт” Неллі Чуканівської (у Покрові спортсменку готувала тренер Анастасія Янченко) на світових аренах. Того ж 17-го червня наша Неллі здобула своє заслужене “золото” в стрибках у воду з 5 та 7 метрової вишок. Дівчина стала кращою серед учасниць 16-18 років у цьому виді на міжнародному турнірі, який проходив в Австрії.

Тренують спортсменку президент Федерації Дніпропетровської області зі стрибків у воду Олег Вишиванов та наставниця з high diving Ольга Савчук.

Ми від усього серця вітаємо наших талановитих спортсменів, їхніх батьків та тренерів з такими блискучими здобутками! Віримо, що спортивні перемоги вже зовсім скоро перевтіляться у Перемогу наших Захисників на полі бою.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11