Питання відновлення водопостачання постраждалих громад – на особистому контролі обласної влади

Проблема з відсутністю централізованого водопостачання у громадах Нікопольського району з кожним днем відчувається все гостріше. Обласна влада разом з представниками місцевих адміністрацій не сидять склавши руки: організована схема водозабезпечення людей технічною та, за можливості, питною водою. Разом з тим розробляються та реалізовуються проєкти по відновленню водопостачання. Саме про це йшла мова на нараді, котра пройшла 20-го червня в обладміністрації під керівництвом голови Дніпро ОВА Сергія Лисака.

Керівник області зазначив, що у нараді взяли участь мери міст регіону, які залишилися без водопостачання: Покрова, Нікополя, Марганця та інших громад. Вони доповіли про ситуацію і про те, як організована система забезпечення мешканців питною і технічною водою.

Зараз воду населенню підвозять. Але розуміємо: довго так тривати не може. Проблему треба вирішувати, і якнайшвидше. Тому спільно працюємо над відновлювальними проєктами. Відповідальність розуміють всі. Всі включені на 100%. Ми робимо все можливе і неможливе, аби повернути воду в оселі людей. І на цьому фронті здобудемо перемогу! – впевнений Сергій Петрович.

Мер Покрова Олександр Шаповал повідомив, що обласна адміністрація надала місту вкрай необхідне обладнання, а саме помпи для перекачування чистої води.

Дякуємо за допомогу голові ОВА Сергію Лисаку та його заступнику Володимиру Орлову, – зазначив очільник міста.

Як бачимо, всі працюють задля того, щоб повернути водопостачання та покращити життя кожного мешканця постраждалої громади. Тому набираємося терпіння та віримо у наших невтомних людей, котрі обов’язково доведуть справу до завершення і здобудуть таку необхідну всім нам Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11