Залізничники формують новий насип на місці зсуву ґрунту під Нікополем

У регіональній філії «Придніпровська залізниця» Укрзалізниці тривають ремонтні роботи на перегоні Чортомлик – Нікопольбуд. Тут 10-го червня через підрив окупантами Каховської ГЕС стався зсув ґрунту під залізничним полотном. Про це повідомляє пресслужба компанії.
У повідомленні зазначається, що ремонтні бригади вже зняли частину рейкошпальної решітки. Окрім цього, місце зсуву очищують від ґрунту та решток деформованого насипу.
Одночасно ведуться роботи з формування нового залізничного полотна, яке складається з понад 300 кубометрів бутового каменю та 170 – щебеню.
До відновлення насипу залучені фахівці та техніка колійного господарства залізниці, поїзди із Синельникового, Кривого Рогу та П’ятихаток, а також Вознесенська колійно-машинна станція філії «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд».
Варто зазначити, що через те, що рух ділянкою наразі перекритий, приміські потяги з Кривого Рога, Апостолового та Тимкового курсують до станції Чортомлик. До Нікополя людей доставляють безкоштовним автобусом.
Пасажири, котрі бажають дістатися до Кривого Рогу на вечірній потяг, який прямує до Києва, можуть скористатися тимчасовим електропоїздом, котрий відправляється зі станції Чортомлик о 19.30.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11