Мер Покрова Олександр Шаповал подякував комбінату та підприємцям за допомогу місту у забезпеченні водою

Місцева влада разом з Покровським ГЗК з першого дня включились у спільну роботу з подолання наслідків підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Місто і підприємство приймають взаємні оперативні рішення задля єдиної мети – забезпечення людей водою.

Ми є однією командою зі спільними завданнями і метою. Важливо, коли містоутворююче підприємство соціально-відповідальне. Вдячність голові правління Покровського ГЗК Сергей Шуваев та всьому колективу. Комбінат надає техніку, допомагає у підвезенні та розвантаженні води, зварювальних та інших роботах. Ми спільно вирішуємо проблеми у взаєморозумінні та підтримці, бо Покров – наше рідне місто,зазначив Олександр Шаповал.

Також очільник Покрова написав про те, що біда з водопостачанням зробила громаду ще згуртованішою, десятки людей підставляють своє плече у скрутну хвилину. Зокрема, підприємці міста, яким очільник висловив окремі слова вдячності:

Окремі слова вдячності покровчанам, підприємцям, які не залишаються байдужими, допомагають місту долати проблеми: Анатолію Радіку, Віктору Шевченку, Станіславу Мациборко. Дякую Вам, що у складні часи Ви залишаєтесь з рідним містом!

Наші люди дійсно найкращі! Вони – незламні! І ми віримо, що здолаємо будь-які негаразди та відновимо мирне життя на рідній землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11