5 червня, Дніпропетровщина: атака безпілотниками та обстріл Нікополя

Ворог вкотре атакував регіон. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що двічі за ніч окупанти били по Нікополю. Обстрілювали місто з важкої артилерії. Пошкоджені церква та приватне підприємство. Побиті 9 житлових будинків, господарська споруда та лінії електропередач. Люди, на щастя, цілі. Атакував ворог регіон і безпілотником. Військові з ПвК «Схід» приземлили залізяччя – збили «Шахед».

Новий день і нова боротьба. Усі зусилля і думки – про нашу спільну Перемогу! Тримаймося і йдемо правильним шляхом. Усім тихого дня! – побажав посадовець.

Районна влада тримає курс на Перемогу. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що він взяв участь у засіданні під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Мова йшла про підтримку ВПО, реабілітацію поранених бійців, роботу з міжнародними організаціями тощо. Фахово, щиро та переконливо – такі головні враження від зустрічі. Поставлені завдання виконаємо, – запевнив Євген Вячеславович.

Місто живе та працює заради спільної мети. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ:

Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за інформацією Оперативного командування «Південь», нашою авіацією завдано удар по зосередження живої сили ворога в Каховському районі, а ракетно-артилерійськими підрозділами завдано втрати ворогу у кількості: 120-мм міномет, 3 БПЛА, 3 переоблаштованих човни та 2 автівки.

Як зазначив посадовець, соціальні установи, лікарні та комунальні підприємства, міський транспорт у Кривому Розі – працюють в штатному режимі. Тривають роботи з ремонту доріг, заміна мереж, підготовка до наступного опалювального сезону.

Шановні земляки! Загроза повторних ворожих атак дронами та ракетами, на жаль, залишається досить високою. Тому не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

Розпочинаємо новий робочий тиждень зі слів подяки ЗСУ. Віримо, що разом здолаємо всі перешкоди до нашого щасливого, мирного майбутнього! Заповзято тримаємо кожен свій фронт та віримо, що все дуже скоро буде 100% Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11