Вітаємо Надію Бошоту з ювілеєм!

     Сьогодні, 4-го червня, свій ювілейний День народження святкує наша колега, сумлінна працівниця, чарівна жінка, берегиня сімейного вогнища – маляр Ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) Надія БОШОТА.

      Понад 20 років трудової ниви Надія Іванівна присвятила роботі на комбінаті. Сумлінно виконуючи свої професійні завдання, наша колега надає привабливого вигляду різним куточкам та об’єктам підприємства. Лише добрі слова можна почути на адресу ювілярки. На роботі її цінують не лише як відповідального спеціаліста та досвідченого фахівця своєї справи, а й людину з великим серцем.

      У рідному колективі РБЦ працює і чоловік ювілярки Федір – електрогазозварником. У подружжя двоє дорослих дітей – син і донька, які отримали від батьків гідне виховання. А також доля подарувала їм двох чудових онучок, одна з яких вже вчиться у вищому навчальному закладі. Син Надії – військовий, зараз він виборює незалежність країни на фронті. Тому найбільше її бажання у День народження – зустріти свого Захисника з Перемогою!

     Колектив та цеховий комітет Ремонтно-будівельного цеху щиро вітає Надію Бошоту з ювілеєм. Зичимо вам міцного здоровʼя, благополуччя, тепла та затишку у родині. Нехай всі ваші задуми втілюються у життя, здійснення мрій та бажань. Хай якнайшвидше настане той заповітний день, коли яскраве сонце над Україною засяє мирними променями!

Здоров’я міцного на довгі роки,

Щиро бажаємо вам залюбки!

Хай доля дарує щастя довіку,

Достатку і миру у домі, без ліку.

Калиною радість в душі хай квітує,

Сопілка любові хай серце хвилює,

А роси ранкові безмежно і щиро,

Щоденно дарують наснагу і силу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11